CV lekkage in Den Helder

Uw CV ketel lekt water. Wat nu? Een monteur van Klimaat Beheer pakt het probleem snel aan. Onze specialisten zijn werkzaam in Den Helder en omgeving. We zijn snel ter plaatse om de CV lekkage te repareren. Als dit nodig is vervangen wij het apparaat binnen korte tijd.

CV lekkage vinden

Verschillende factoren kunnen erop wijzen dat de CV ketel lekt. Vochtplekken zijn bijvoorbeeld een teken dat er ergens water ontsnapt. Wanneer u merkt dat de druk in de CV ketel afneemt moet u deze bijvullen. Moet u dit blijven doen? Dan is er waarschijnlijk sprake van een lek.

Bij verminderde druk werkt de centrale verwarming minder goed. Bij te groot drukverlies zal de CV helemaal niet meer aanslaan. Het is dus van belang om lekkage snel op te sporen. Het gesloten CV systeem heeft verschillende onderdelen die water kunnen lekken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Lekkende CV ketel
  • Kapotte radiator
  • Versleten CV leiding of verbinding
  • Lek expansievat

Lekkage CV ketel repareren

Een monteur zal de oorzaak van het probleem snel vinden. Wij zorgen dat er geen schade aan uw woning wordt toegebracht. Moderne meetapparatuur draagt hieraan bij. Het vinden van het lek is slechts het begin van de oplossing. Schakel altijd een vakman in voor reparaties. Neemt contact op met Klimaat Beheer voor een snelle oplossing van uw lekkage in Den Helder. Bel 085 - 580 40 25 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.